У Рівному розвелися вандали: як нищать весняну красу у місті

03.05.2019

Днями у Рівному сталися дві неприємні події, і це лице ті, що вдалося зафіксувати жителям міста. Як виявилося, у Рівному розвелися вандали – ламають гілки сакури і виривають тюльпани на міських клумбах.

Про один із інцидентів повідомила у Facebook повідомила рівнянка Наталія Коваль, діти якої минулого року висадили молоде деревце біля робочого офісу мами. За словами рівнянки, по вулиці Незалежності 19, невідомий юнак зламав гілку сакури, що саме розцвіла і зайшов у під’їзд будинку по вул. Незалежності 15. Жінка обурена таким вчинком юнака і просить максимального поширення та будь-якої інформації щодо цього молодика.

Про другий випадок вандалізму у Рівному повідомила журналістка Світлана Сирота, яка помітила в Instagram молодої дівчини відео, на якому дівиці рвуть тюльпани з місцевої клумби біля Свято-Воскресенського собору, що на Соборній біля Злата Плази. “Працівники Тресту зеленого господарства та платники податків дякують дівчатам і переказують вітання їхнім батькам”, написала Сирота.

Ми ж від себе закликаємо рівнян не псувати весняну красу та людську працю. Давайте насолоджуватися красою, а не гадити у нашому прекрасному Рівному!

, , , , , переглядів: 1 215

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *