У Рівному відбудуться культурні заходи пам’яті легендарного актора (+АФІША)

24.02.2017

28 лютого о 17 год у Виставковій залі Міського Будинку Культури відбудуться заходи присвячені 75-річчю з Дня народження відомого українського актора Богдана Ступки. У програмі: ретроспектива фільмів Богдана Ступки та відкриття фотовиставки «Наш Богдан».

Читайте також: Остап Ступка привезе до Рівного фантастичну комедію

27 серпня 2016 року в День народження Богдана Сильвестровича розпочались заходи з вшанування пам’яті відомого геніального актора: відкриття пам’ятника на Байковому кладовищі, фотовиставка в міжнародному аеропорту «Бориспіль», яка вже стала унікальним прецедентом, оскільки вперше в стінах аеропорту з’явились образи легендарного Богдана Ступки.

По всій Україні подорожує фотовиставка «Наш Богдан» і переглядаються фільми в яких він виконав свої найкращі ролі. Ось і Рівне долучається до цієї хвилі, адже постать великого українського актора – це неосяжний художній світ, який став символом сучасної української культури.

Читайте також: У Рівному готують унікальний арт-проект «Весна Івасюка»

Захід відбудеться за підтримки Державного агентства України з питань кіно та благодійного фонду «ДВЕРІ». Перегляд фільмів відбудеться 28 лютого та 1 березня. Виставка діятиме до 2 березня. Вхід вільний.

Про це повідомили у Міському Будинку Культури.

, , , , , переглядів: 1 408

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *