Учасницю “ВІА Гри” замінили на росіянку: відверті фото співачки

26.03.2018

Солістка “ВІА Гри” Міша Романова залишила колектив. Про це стало відомо за два дні до концерту в Тбілісі.

“Найголовніше покликання жінки — це кохання. І часом вона потребує твердого рішення. На деякий час артист у мені поступився жінці… Тому я йду з групи, але залишаю у неї частинку своєї душі”, – написала Міша Романова про своє рішення в Instagram, – Це були роки, наповнені прекрасною музикою геніальної людини, обожнюваного продюсера Костянтина Меладзе. Дякую Вам, Костю, за цей шанс, за віру і підтримку, за прекрасні пісні, які зігрівають серця багатьох слухачів. Еріка і Настя, ми були командою, одним цілим, я буду дуже-дуже сильно сумувати за вами. Ця сторінка з життя назавжди залишиться в моїй пам’яті”.

Новою вокалісткою українського гурту стала співачка з Санкт-Петербурга Ольга Меганська. Дівчина активно виступала у ресторанах і барах. Володіє приємною зовнішністю та регулярно ділиться зі своїми підписниками в Instagram відвертими фотографіями. Найбільш “гарячими” з них пропонує насолодитися “Обозреватель”

Російська співачка Любов Успенська влаштувала бійку на літаку, захищаючи свою собаку. Транспортувати тварин в транспорті, зокрема авіаційному, потрібно у спеціальних переносках. Однак Успенська не захотіла саджати свою собаку у “клітку” навіть після вимоги бортпровідниці. Між ними виникла суперечка у результаті якої співачка штовхнула бортпровідницю. На місце викликали правоохоронців, які зняли Успенську з рейсу.

 

, , переглядів: 2 747

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *