Учасниця шоу “Танці зі зірками” Lida Lee презентує сольний трек під назвою “On Fire”

26.11.2021

 

Сьогодні, 26 листопада “достопримечательность” українського шоу-бізнесу, учасниця шоу “Танці зі зірками”, співачка Lida Lee презентувала сольний хіт під назвою “Оn Fire”.

Пісня розповідає про кохання та емоції, які відчуває кожна закохана людина.

“Для мене цей трек у певному сенсі дзеркало, в яке кожен слухач може заглянути і побачити те, що насправді з ним зараз відбувається. Якщо ви закохані та щасливі, то ви відчуєте це у двійному обсязі. Якщо ж ваше серце розбите, то сподіваюся, що моя пісня допоможе його зцілити. В моїй душі цей трек відгукується, як перша закоханість і новий етап у житті. Для мене це важливий крок, – сказала Lida Lee.- Автором слів і музики є Дмитро Монатик і я вдячна йому за те, що ця пісня з’явилася. Він зміг умістити в цю роботу все, що в мене всередині”

 

Також артистка запустила ТiкТоk челендж під назвою #яперевоплощаюсь, який стрімко набирає популярності в соціальних мережах. Lida Lee пропонує продемонструвати, якою була людина до того, як зустріла свою половинку і як це світле почуття її змінило.

“Всі рухи тепер “On Fire”. І на честь майбутньої прем’єри, я запускаю TikTok challenge! Кохання часто змінює життя на 180 градусів. Публікуй свої перетворення під уривок майбутнього треку і покажи, що кохання з тобою зробило і як змінило”, – сказала співачка про свій челендж.

Нагадаємо, Lida Lee учасниця шоу “Танці зі зірками”, спільно з Олексієм Базелою залишила прямі ефіри на 6 тижні, на що фанати відреагували незадовільно та запустили флешмоб під назвою #вернітьЛідуЛі. Телеглядачі засипали соц. мережі коментарями з проханням повернути артистку до проекту.

 

, , переглядів: 1 064

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *