Укладки з показів SS 2020: які у нас будуть зачіски наступної весни

19.10.2019

Максимально природні. І в формі, і в кольорі – стилісти готували моделей до показів на пройдешніх тижнях моди не надто вигадливо, а лише підкреслюючи їх красу. І нам це подобається! Основні тенденції по зачіскам:

Довгі

Хвилясте або пряме – все просто. Ще було помічене довге волосся, зализане назад біля коріння, а також підкреслено кучеряве та навіть трохи пухнасте. Дуже жіночні зачіски з чубчиком були у моделей Celine. Ще гідні варіанти – у Michael Kors Collection, Burberry, Off-White, Gucci, Chanel, Fendi.

Каре

Коротке, середньої довжини з прямим чубчиком, без чубчика, подовжене, а також фальшкаре – коли основна довжина захована ззаду, а волосся біля коріння пригладжене. Каре підглядаємо у Prada, Givenchy, Stella McCartney, Off-White, Saint Laurent, Valentino, Alexander McQueen, Versace, Balenciaga.

Короткі

Екстремально коротка стрижка гарсон – причому дуже стримана. Без “пір’я”, висвітлених акцентів і укладок «їжачком». Вдалі приклади – у JW Anderson, Loewe, Dolce & Gabbana, Saint Laurent.

Коси та хвости

Коси плетемо довгі, можна парні, а хвости збираємо ззаду знизу. Підглянути можна у фотоархівах Christian Dior і Max Mara – коси, хвости – у Hermès і Proenza Schouler.

, , , переглядів: 1 245

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *