Українським зіркам вручили "Золоті батони"

22.06.2015

Відтепер золотий батон став антипремією на кшталт американської “Золотої малини”.

“Золотим батоном” цього року нагороджували 17-го червня зірок українського шоу-бізнесу.

Так, у номінації “Земфіра в шоці” за найбільш безглуздий текст пісні перемогли “Пающие трусы“. Гурт обійшов інших претендентів – Олю Полякову, Вєрку Сердючку, “MOZGI” та “DZIDZIO”.

Телеведучу Ольгу Фреймут теж не обділили “батоном”. Білявку нагородили у номінації “Осторожно, злая собака” за її скандал з “Новим каналом”. Оля обійшла такі скандальні “пари”, як Володимир Зеленський та Рамзан Кадиров, Анастасія Приходько та Йосип Кобзон, Сніжана Єгорова і Антін Мухарський та Андрій Джеджула проти Санти Дімопулос.

 

“Золотий батон” у номінації “Одолжила-одолжила” за дефіцит власних ідей у музичному плані отримала  Альоша за пісню “Безоружная”.

Бувший телеведучий та сьогоднішній світський лев Олексій Дівєєв-Церковний переміг у номінації “А може на завод” за марне існування у шоу-бізнесі. Разом із ним на премію претендували Слава Фролова, Руслана Писанка, Олександр Кривошапко та Наталія Розинська.

Олексію Дівєєву-Церковному та Ірі Чемпіон – по батону!

Вітчизняна копія Сергія Зверєва – Сергій Пастух отримав батон у номінації “Жлобство паті”, а діджей Іра Чемпіон перемогла у категорії “Старинные часы”.

А от у найцікавішій номінації під назвою “А я иду, шагаю по Москве” перемогла не Лорак, не Повалій, не Юрій Кот і навіть не Жанна Бадоєва, а – Данило Грачов, який з гучним скандалом переїхав до Москви працювати на телебаченні.

 

За матеріалами tabloid.pravda.com.ua

 

Статті до теми:

Топ-5 зірок, яких не люблять

Мадонна знову всіх шокувала [ВІДЕО]

ФОТО: у світі з`явилася ще одна попелюшка

Ані Лорак знову підтвердила російський статус

 

 

, , переглядів: 1 236

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *