В Google запустили віртуальний тур карпатськими церквами

19.04.2017

Подивитися панорами можна в режимі онлайн на спеціальному сайті. Всього оцифрували вісім об`єктів. Про це повідомили на офіційному блозі компанії.

Цікаво, що об`єкти для створення панорамних зображень вибиралися не випадково. Саме ці церкви внесені до світової спадщини ЮНЕСКО. Всього в списку є 16 таких старовинних храмів, проте половина з них розташовані в Польщі. Віртуальна прогулянка займає тільки українські стародавні церкви.

За рахунок 360-градусних панорам можна не тільки оглянути релігійні споруди з вулиці, а й «прогулятися» всередині, відчути атмосферу старовини і оцінити стародавні ікони. Крім того, передбачена прогулянка по території навколо унікальних об`єктів.

Читайте також: В мережі показали квітучий рівненський гідропарк (ФОТО)

Проект «Дерев`яні церкви Карпатського регіону» надає можливість кожному користувачу більше дізнатися про ту чи іншу церкву, а також прокласти до них маршрути на Google Картах. Відзначається, що 3D-тури всіх храмів доступні і в режимі Street View на Картах Google.

Як повідомили в компанії, віртуальний тур передбачає візуалізовану інформацію про два древні храми в Івано-Франківській області, два – на території Закарпаття, а ще чотири – на Львівщині.

, , , , переглядів: 1 252

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *