В мережі показали трейлер вистави, яку презентують у Рівному (ВІДЕО)

25.02.2017

5 березня о 18:00 на сцені Міського будинку культури відбудеться фантастична комедія на 2 дії «І тільки смерть розлучить нас». Глядачам обіцяють непередбачуваний сюжет, тонкий гумор і блискучу гру чудових артистів.

Єва – фатальна жінка в повному розумінні цього слова. Розумна, чарівна, пристрасна і заповзятлива. Про таку жінку таємно мріє кожен чоловік. І Бруно пощастило. Він знайомиться з Євою. Але наш герой ще не підозрює, що його чекає…

Читайте також: Антитіла відіграли у Рівному драйвовий «сонячний» концерт (ФОТО)

Ця штучка проведе бідолаху по всіх колах пекла – через автомобільну аварію і травматологічну клініку, в`язницю і божевільню. Вона увіллється в життя Бруно до мозку кісток. І все це через ретельно спланований проект вбивства. Адже у Єви є законний чоловік – стриманий і мудрий Маріо, і він заважає особистому щастю героїв. План вбивства стає досконалішим і досконалішим з кожним днем. Чим же закінчиться цей комічний трилер? Обов`язково подивіться!

Читайте також: У Рівному відбудуться культурні заходи пам’яті легендарного актора (+АФІША)

В головних ролях: Костянтин Костишин, Катерина Кістень та Остап Ступка. Режисер-постановник – Валерій Астахов, художній керівник – Євген Паперний.
Квитки від 90 грн в касі МБК та на сайті kasa.in.ua. Довідки за телефоном: (097) 055 32 21. 

, , , переглядів: 1 159

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *