В урочищі біля Рівного відбудуться змагання велосипедистів

17.09.2021

18 вересня у селі Колоденка, поблизу Рівного, відбудуться велоперегони «XCM Карпова осінь».

Велоперегони «XCM Карпова осінь» є 3х годинними велоперегонами участь в яких можуть взяти всі бажаючі. Мета й завдання велоперегонів: пропаганда здорового способу життя й велосипедного спорту, розвиток велоспорту в Україні, виявлення найсильніших велосипедистів у даній дисципліні, залучення нових учасників до змагань.

– зазначають організатори.

До участі у змаганнях допускаються особи віком від 18 років зі справним велосипедом, справними гальмами та велосипедним шоломом, який обов’язково має бути застібнутий. Велосипед має бути МТБ(гірський велосипед), обмежень по розмірам коліс немає.

Довжина одного кола – приблизно 5  км. Кращий час кола в 2020 році встановив Ванжула Петро – 19хв 28сек.

Веломарафон “Карпова.Осінь” – це не такий вид перегонів до яких звикли більшість велосипедистів, це перегони, які вимагають певної підготовки від учасників. Траса має вигляд замкнутого кола, лісові стежки з підйомами та спусками, іноді на шляху трапляються спеціально підготовлені технічні елементи, для тих, хто не впевнений в своїх технічних навичках поряд є спеціальні, безпечні об’їзди. Трасу проїжджають навіть діти, все залежить від темпу подолання дистанції, потрібно добре розрахувати свої сили,

– розповіла організаторка змагань Ольга Віюк.

 

Кожен учасник при реєстрації отримує стартовий пакет, цьогоріч в нього входять номер, талон на безкоштовне харчування, подарунки від спонсора (спортивне харчування). Після фінішу кожен зможе обміняти талон на смачний обід від шеф-повара. На стартовій галявині буде питна вода, печиво, фрукти, чай та кава для учасників та їхньої команди супроводу, музика, а також завжди присутня бригада медиків.

Вартість стартового внеску становить 450 гривень на місці старту. Початок реєстрації о 10 годині.

 

переглядів: 1 137

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *