Весільна мода 2021: які сукні для будуть у тренді

24.02.2021

Якщо ви плануєте таку важливу подію як весілля у 2021 році, то обов’язково потрібно знати, які сукні в моді, що обов’язково потрібно врахувати під час вибору. У будь-якому випадку рекомендується звертати увагу не лише на стиль сукні, але і на вашу фігуру. Навіть найбільш стильне і дороге плаття на невідповідній для нього фігурі виглядатиме негарно і навіть безглуздо. Розглянемо 7 трендів весільних суконь у 2021 році, що важливо врахувати під час вибору, інформує Ukr.Media.

7 трендів

Короткі весільні сукні

Головне правило весільної моди 2021 — універсальність одягу. Саме тому найкраще вибрати коротке плаття. Воно відмінно підійде як для основної церемонії, так і для другого дня святкування. Під час вибору довжини орієнтуйтеся на ваш тип фігури. Для худорлявих можна вибрати міні-плаття, а ось для дівчат з більш повними ногами відмінно підійде довжина міді.

Пишні рукави

Ще одна модна тенденція — це пишні рукави. Це мода з 80-х, яка дозволить зробити ваш образ яскравим і незабутнім. Але якщо у вас занадто широкі плечі, то від такої моделі варто відмовитися.

Накидка

Також дуже популярні сукні з накидками і болеро. Найкраще, щоб такий елемент сукні можна було без проблем зняти. Довгі накидки дозволяють зробити образ більш драматичним, а фотографії дуже красивими.

Квіти

Відмінно підійдуть тривимірні зображення квітів. Це може бути вишивка, ажурні елементи і так далі. Квіти можуть прикрашати як все плаття, так і окрему його частину.

Багатошарові спідниці

Якщо ви бажаєте придбати пишне, але не дуже важке плаття, то модель з багатошаровою спідницею підійде ідеально. При цьому форму пишної багатошарової спідниці можна вибрати різну. Ще одна перевага — це можливість підкреслити талію;

Прозоре весільне плаття

На перший погляд, таке плаття здається вульгарним і негарним. Але це зовсім не так. Такі моделі витончені, підкреслюють силует, ніяк не відкриваючи інтимних зон. Але врахуйте, що такий варіант підійде тільки для струнких дівчат. В іншому разі ви тільки підкреслите недоліки фігури.

Бант — ще один тренд 2021 року

Зверніть увагу, що пишний великий бант може бути розміщений в різних місцях. Це може бути спина, плече і навіть груди, вибирати місце потрібно залежно від типу фігури, що саме ви бажаєте підкреслити в ній.

Вдалого вибору і красивого весілля!

, переглядів: 2 782

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *