Вісім несподіваних фактів про секс, які вас точно здивують

15.03.2017

Секс – просто невичерпна тема, у якій завжди знайдеться безліч цікавих фактів, про які ми навіть не здогадувалися. Ловіть кілька «родзинок».

Люди похилого віку часто займаються сексом

Ви, ймовірно, думаєте, що в старості сексуальне життя закінчується? Статистика говорить, що це не так. Три чверті 70-річних чоловіків все ще «можуть». Ще майже третина 80-річних жінок займається сексом зі своїми партнерами.

Читайте також:Що робити, щоб стати більш щасливими у шлюбі?

Жіночий оргазм сприяє вагітності

Ритмічна пульсація стінок вагіни під час жіночого оргазму потрібна для того, щоб просунути сперму до шийки матки. А ви думали, що жіночий оргазм потрібен лише для задоволення? Як ви помилялися.

фото – www.ogo.ua

У людському роті є понад 500 типів бактерій

Постарайтеся про це не думати наступного разу, коли будете цілуватися. Думка про п`ятсот різних типів бактерій, що плазують у роті, може охолодити ваш запал.

Читайте також: Лікарі розповіли, чому секс дуже корисний для жіночого організму?

Пінгвіни жіночої статі займаються проституцією

Вчені неодноразово спостерігали, як самки пінгвінів надають сексуальні послуги самцям, які не є їхніми партнерами, в обмін на камінці для влаштування гнізда.

Під час овуляції жінки більше схильні до зради

Коли яйцеклітина вимагає запліднення, жінки стають більш неспокійними. І якщо ти не можеш зробити справу, що ж, хлопче, ти вільний.

фото – bomba.com

Читайте також: Чому люди люблять секс та як він впливає на тривалість відносин?

Секс-іграшки заборонені в Алабамі і Міссісіпі

Ті, кому не пощастило жити в цих штатах, змушені їхати за секс-іграшками в Джорджію і Арканзас. А бензин нині дорогий, як ви знаєте.

Повні чоловіки більш сексуально витривалі, ніж худі

Численні дослідження підтверджують, що повним чоловікам потрібно в три рази більше часу до еякуляції, ніж фанатичним спортсменам з «кубиками».

Чоловіки-велосипедисти ризикують стати імпотентами

Тиск велосипедного сидіння на чоловічий пах може назавжди пошкодити сексуальну функцію завзятого велосипедиста. Чи варте воно того? Бережіть своє багатство, хлопці.

Джерело – maximum.fm.

, , , , , переглядів: 1 337

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *