Вісім цікавих фактів про порно: такого ви точно не знали

30.01.2017

фото ілюстративне

Щодня близько 60 мільйонів людей переглядають порно в інтернеті. Дві третини, роблять це на робочому місці. Ми зібрали для вас кілька цікавих фактів про порнографію, про які варто знати.

Хто може стати порноактором?

Хоча самі боси порноіндустрії стверджують, що приєднатися до професії може кожен (було б бажання і більш-менш привабливе тіло), в дійсності це не так. Наприклад, шанси чоловіка отримати роботу в цій сфері практично дорівнюють нулю. Щоб стати порноактором, потрібно привести з собою симпатичну подружку, яка не буде проти зайнятися сексом перед камерою за гроші. Висновок простий і злегка образливий для чоловіків – дам в порноіндустрії цінують вище.

фото – nydmond.com.ua

Читайте також: П`ять невідомих фактів про секс: і приємно, і корисно

Перший порнофільм в історії

Виробництво порнографічних фільмів почалося майже відразу ж після винаходу кінематографу. Піонерами цього жанру нерідко називають французьких режисерів Ежена Піру і Альберта Кішнера. Варто відразу обмовитися, роботи Піру і Кішнера сильно відрізнялися від того, що називають порнофільмами сьогодні.

Наприклад, в 1896 році Піру зняв 7-хвилинний ролик під назвою «Марія відходить до сну», в якому артистка кабаре Луїза Віллі станцювала стриптиз. Фільм викликав небувалий фурор і неоднозначну реакцію. По суті, це був перший фільм з еротичним сюжетом. Деякі історики називають найпершим «непристойним» фільмом роботу Томаса Едісона під назвою «Поцілунок». Знятий він був у тому ж 1896-му, але був не настільки відвертим.

Читайте також: Шість б’юті-трендів, які втратили свою актуальність до 2017 року

фото – pp.vk.me

Нульовий розмір

Жінки з маленькими грудьми нечасто зустрічаються у фільмах для дорослих зовсім не через смакові переваги режисерів. Все простіше – творці порно просто побоюються, щоб дівчат з нульовим розміром грудей не прийняли за неповнолітніх. Зайві проблеми нікому не потрібні.

фото – n1s2.hsmedia.ru

Час для порно

Згідно з дослідженням сайту Sex Tracker`s, найбільшу кількість глядачів порнофільми в інтернеті збирають в період з 9 до 17 години у будні.

Підрахунок порносайтів

На початку 2000-х в світі було близько 70 тисяч сайтів з порноконтентом. Сьогодні 4,2 мільйона сайтів з фільмами для дорослих налічується в одних лише Сполучених Штатах.

Читайте також: 10 причин, чому потрібно займатися сексом вранці



фото – static.espreso.tv

Прибуток порноіндустрії

За 2014 рік на продажі фільмів для дорослих було зроблено 97 мільярдів доларів. Для порівняння – в 2013 році індустрія комп`ютерних ігор оцінювалася в 93 мільярди.

Війна форматів

На те, який відео-формат буде на піку популярності в світі, як не дивно, впливають порномагнати. Свого часу VHS, який нині канув в лету, став найпоширенішим саме завдяки творцям фільмів для дорослих. Справа в тому, що він був найбільш зручним для запису роликів «18+».

Читайте також: Лікарі визначили ідеальний вік для першого сексу

Смертна кара за порно

У Північній Кореї та Ірані за порнографічні фільми можна поплатитися життям. У цих країнах за виготовлення і поширення картин для дорослих законом передбачена смертна кара. За непідтвердженими даними, в 2013 році в Північній Кореї розстріляли 80 осіб, причетних, на думку суду, до поширення порно.

фото – bit.ua

За матеріалами anews.com.

, , , переглядів: 4 037

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *