Яблучний пиріг у мікрохвильовій печі: сніданок для ласунів за 5 хвилин

19.05.2022

Зробити ранок понеділка трішки приємнішим допоможе смачний сніданок. Спробуйте приготувати пиріг з яблуками в мікрохвильовій печі за рецептом Shuba. За смаком він нічим не поступається складній випічці, а готується не довше 15 хвилин.

Інгредієнти

  • Цукор 120 г
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно пшеничне 130 г
  • Яблука 2 шт.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сіль 5 г
  • Цукор ванільний 1 ч. л.
  • Масло вершкове 0.5 ч. л.

Приготування

У глибокій мисці збийте яйця і додайте в них щіпку солі та цукру. Все добре збийте вінчиком або за наявності міксером. Додайте ванільний цукор і теж збийте. Можна додавати 0,5 ч.л. меленої кориці. Тоді тісто буде ще більш запашним із приємним присмаком.

Змішайте борошно разом з розпушувачем і просійте в рідку масу. Все добре перемішайте.

Яблука помийте, видаліть серцевину і наріжте часточками (напівкільцями). Шкірку краще зрізати.

Форму для випічки, придатну для мікрохвильової печі, змастіть вершковим маслом. На дно розкладіть нарізані яблука. Далі вилийте у форму тісто.

Поставте форму в мікрохвильову піч. Виберіть потужність 800 Вт. Увімкніть на 5 хвилин. Якщо пиріг буде ще сируватий – додайте ще 1-2 хвилини. Якщо вам здасться, що він все ж таки трохи вологий, він дійде.

Дістаньте пиріг з мікрохвильової печі і переверніть форму на тарілку так, щоб низ пирога опинився нагорі. Розріжте та пригощайтеся. Смачного!

Джерело: https://realist.online/

 

переглядів: 3 412

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *