Яйця з морозилки – трендова страва, яка підкорила мережу, але не медиків

Збір коштів на потреби армії України
08.07.2021

Новий спосіб приготування яєчні став трендом, який хочуть спробувати всі. Але поспішати з такими кулінарними лайфхаками не варто.

Блогерка Александра Б’юік активно веде профіль у ТікТок, де ділиться різними побутовими порадами та лайфхаками. Нещодавно вона здивувала користувачів ідеєю, як приготувати крихітні яєчні. І ролик став вірусним, адже для цього не потрібно докладати зайвих зусиль.

Як пояснила Александра, її донька не шанувальниця традиційної яєчні, тому вона готує для неї зменшену версію популярного сніданку. Для цього блогерка відправляє сире куряче яйце у морозилку до повного замороження. Після цього чистить та акуратно нарізає кільцями. Далі вже йде традиційний рецепт: просто підсмажити кружальця на сковороді зі спеціями. Так з одного яйця виходить кілька маленьких яєчень. За короткий час ролик Александри зібрав понад 12 мільйонів переглядів!

І поки глядачі у захваті від такого способу і з радістю його випробовують, то медики не так позитивно сприйняли цю ідею. Представники Служби безпеки харчових продуктів з міністерства сільського господарства США пояснили, що в замороженому вигляді яйця зберігають бактерії, які можуть викликати різні захворювання. Тому через недостатню термічну обробку такий сніданок може завершитись зустріччю з лікарями.

 

, переглядів: 638

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *