Як чистить каструлі та сковорідки

24.03.2023

Кухонне начиння недовго залишається блискучим і новим. Каструлі та чайники швидко покриваються жовтим нальотом із жиру та кіптяви, а сковороди чорніють від нагару. Чистити все це потрібно, і найчастіше доводиться використовувати дорогу хімію, яка не найкраще впливає на шкіру рук.

Але раніше господині обходилися без гелів і спреїв, і посуд був не набагато гіршим. Розберемося, як почистити посуд із нержавіючої сталі, що називається дешево та сердито.

чищення кастрюль

Як відомо, все геніальне просто, і, одного разу затіявши прибирання на кухні, але не виявивши відповідних засобів для чищення в шафці з побутовою хімією, не поспішайте в магазин. Все, що потрібно для того, щоб вичистити посуд, знайдеться в будь-якому будинку з ймовірністю 99,9%.

Що потрібно для чищення:

  • сода – 3 ст. л.;
  • перекис водню – 3 ст. л.;
  • миючий засіб для посуду – 1 ст. л.

Як діяти

Все гранично просто: потрібно лише змішати рідкі та сипучі інгредієнти і пастоподібною сумішшю, що вийшла, вичистити посуд. Цей копійчаний склад дозволить начистити посуд з нержавіючої сталі до блиску. Достатньо лише натерти начиння, залишити пасту на 10 хвилин і змити водою. Від бруду і кіптяви не залишиться жодного сліду.

Джерело: https://pixelinform.com/

, , , , переглядів: 404

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *