Як доглядати за тілом влітку?

04.06.2017

Врятуватися від спеки неможливо лише вибором одягу. Ми вирішили скласти вичерпний перелік речей, які допоможуть максимально комфортно пережити наступні три місяці. Не забувайте про те, що в жаркий період наш організм зневоднюється швидше, тому слідкувати треба ретельніше.

Нігті
Сонце може негативно позначитися на здоров’ї ваших нігтів (наприклад, пошкодити нігтьову пластину), тому обов’язково перед виходом – зволожте руки сонцезахисним лосьйоном. Що стосується лаку, то тут радимо зупинитися на варіантах на основі акрилу – він довговічний і дозволить не згадувати про нігті протягом всього відпочинку.

Волосся
Не забувайте про те, що влітку волосся не тільки вигоряє на сонці, але і втрачає здоровий блиск. Тому радимо вам одягати головний убір, який не тільки захистить волосся, але і стане прикрасою вашого образу. Крім цього, нанесіть на волосся сонцезахисний спрей або лосьйон.

Пам’ятайте про засмагу
Автозагар дасть можливість вашій шкірі краще підготуватися до природного загару. Не секрет, що, коли ви починаєте активно загоряти, то непідготовлена шкіра відразу ж обгорає. Тому перед виходом на пляж радимо користуватися спеціальними косметичними засобами для автозагара.

Аромат
Важливо пам’ятати, що парфумери не радять наносити парфуми на шкіру перед виходом на сонце: по-перше, вони можуть залишити пігментні плями, по-друге, – непередбачувано розкритися.

Ноги
Багатьом знайоме відчуття, коли ноги в спеку набрякають. Запобігти проблему здатні ефірні масла. Хороша новина: їм не обов’язково володіти аптечним запахом. Також, можна робити льодяні ванночки, що швидко приведе ваші ніжки до тями.

А головне – налаштуйтеся на позитив
Перед самим виходом з дому подивіться в дзеркало і посміхніться: ви приваблива і успішна, а, значить, влітку ви будете в центрі уваги!

, , , переглядів: 1 137

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *