Як гіалуронова кислота повертає молодість

07.10.2022

Коли небудь задавалися питанням, як голлівудським зіркам вдається завжди виглядати ідеально і не старіти? Вся річ у кислоті, гіалуроновій кислоті.

Гіалуронова кислота є природним компонентом сполучної тканини, яка підтримує у шкірі міцність та еластичність.

гіалуронова кислота

Що вона робить?

Гіалуронова кислота може утримувати вологи в 1000 разів більше за свою вагу, так що вона відповідальна за регулювання водного балансу та зволоження шкіри. Вона також стимулює вироблення еластину та колагену, відповідаючи тим самим за пружність та еластичність шкіри.

Хто має її використовувати?

З віком природна кількість гіалуронової кислоти зменшується, звідси з’являються зморшки та інші ознаки старіння шкіри: з’являється сухість, знижується еластичність, «розпливається» овал обличчя. Гіалуронова кислота активно використовується в антивікових кремах та сироватках і показана до застосування вже після появи перших зморшок як профілактика та лікування вікових змін.

Гіалуронова кислота може вводитися в шкіру та підшкірні шари двома способами: ін’єкційним та безін’єкційним. Якщо у першого багато протипоказань, то другий таких не має, тому різні засоби у складі, яких знаходиться гіалуронова кислота, стануть чудовим способом у боротьбі зі зморшками.

Джерело: https://prostoway.com/

переглядів: 580

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *