Як і які окуляри носити, щоб завжди бути в тренді

05.04.2019

Весна вже почала радувати нас яскравим сонцем, а значить, настав час надягати сонцезахисні окуляри. Вони завжди вносять родзинку, розбавляють і доповнюють ваш образ. Ми розповімо про трендові окуляри так, що ви завжди будете на стилі.

Футуристичні окуляри форми sci-fi

Футуризм знову в моді. Окуляри в стилі “привіт з 90-х” захопили популярність подіумів і провідних fashion-блогерів цієї весни. Будьте сміливішою, приміряйте і на себе цей ультрамодний аксесуар.

Круглі окуляри або тішейди

Ця форма ніяк не втратить популярності. Такі окуляри актуальні для повсякденного носіння на роботу, в університет або на прогулянку. Якщо ви володарка овальної або витягнутої форми обличчя – такі окуляри ідеально вам підійдуть.

Котячі очі

Cat eye (котяче око) — найжіночніші сонцезахисні окуляри. Цей яскравий і універсальний аксесуар, завдяки своїй формі, здатний візуально звузити ваше обличчя і додати йому витонченості. Лише одна деталь – і зовсім інші риси обличчя.

Авіатори

Найлегендарніша модель окулярів. Витримана і універсальна форма прикрасить і доповнить будь-який образ, незалежно від стилю. У моді всілякі кольори: яскраві, монохромні, дзеркальні скла, а також кольорові масивні оправи. Однак стилісти радять уникати чорних нудних оправ і додати в образ більше кольорів.

, , переглядів: 1 872

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *