Як можна розбагатіти на устрицях

08.04.2015

Мешканка американського штату Теннессі знайшла в одній із замовлених на обід устриць 50 перлин.

Повідомляється, що коли 53-річна Тоні Елліот відкусила частину устриці, то відчула щось тверде. Спочатку їй здалося, що вона зламала зуб, однак з`ясувалося, що це була перлина. Після цього знайшлося ще 49 штук. «Ми не бачили нічого подібного раніше. У нас були випадки, коли відвідувачі знаходили одну перлину, але 50 – ніколи», – розповідає керуючий рестораном Грег Херджест (Greg Hergest).

Співробітники закладу почистили перли і упакували їх для відвідувачки. «Це була її устриця, а значить, і перлини теж її. Це все одно що виграти в лотерею», – додав Херджест. Він повідомив, що устриці, які доставляють в ресторан, збирають в Мексиканській затоці в штаті Луїзіана.

Перлини досить дрібного розміру, їх вартість поки не уточнюється.

Набагато скромнішим виявився видобуток Джеймса Хамфріса, жителя Великої Британії. У лютому 2013 року британець купив у місцевому рибному магазині пару свіжих устриць для «полегшення похмілля». В одній з них він знайшов невелику перлину, яка мала ідеальну форму. Чоловік вирішив зробити з неї прикрасу «на щастя».

У вересні 2008 року в ліванському місті Тир кухарка ресторану Al Fanar виявила в одній з устриць 26 перлин. Разом із сином, який є власником закладу, вони збиралися заявити про знахідку в Книгу рекордів Гіннесса.

 

Читати також:

Як злодії винесли з магазину більше 1000 пар жіночої білизни

Найбезглуздіші плітки про «Укропів»

Двірник купив своїй 80-річній дружині перстень з діамантом + ФОТО

, , , переглядів: 555

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *