Як носити головний колір сезону?

01.06.2017

Раніше ми обговорювали тему головного кольору, який назвав інститут Pantone, а саме –  соковито-зелений Greenery. На конкретних зразках і трендах показуємо, як застосувати тренд в житті. Головне правило: застосовуємо колір в комбінаціях.

Сафарі

В переліку актуальних відтінків закріпилися оливковий, пісочний та новий чорний – хакі. Такі відтінки не є звичайною альтернативою для тих, хто надає перевагу приглушеним та пастельним тонам, а й чудово виглядають окремо.

Ніжність

Усе цвіте, кожного літнього сезону, ми можемо спостерігати на подіумах актуальні варіації з принтами флори. Для тих, хто втомився від засилля рожево-червоного, дизайнери підготували свіжi варіанти вишивок, принтів та аплікацій у зелених відтінках.

Ретро

Оп-арт, ретро-квіти, графіка, калейдоскоп чи класика жанру – смужки? Беремо все і одразу. Бунтарські 70-ті цього сезону знайшли своє відображення у принтах. Більшість брендів пропонують поєднувати їх в найкращих традиціях ретро.

Круїз

Свіжа та надихаюча – саме так характеризують подорож. Пальмові листя, яскраві вставки, волани та поєднання в стилі “партнерства” – все, що допоможе інтегрувати літній настрій у літній гардероб.

, , , переглядів: 1 182

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *