Як правильно зустрічати новий 2020 рік Білого металевого щура

04.11.2019

Більшість людей, навіть ставши дорослими, продовжує вірити в чари новорічної ночі. Навіть якщо якась людина і ставиться скептично до ритуалів та обрядів, проведених 31 грудня, то він все одно орієнтується на зміни після Нового року. Ті, хто вірить і в магію, і в гороскопи, хочуть дізнатися як правильно зустрічати Новий 2020 рік Білого Металевого Щура, щоб прожити його в щасті й достатку. Втім, іншим теж буде цікаво знати все про зустріч цього свята.

З ким потрібно зустрічати Новий рік 2020

Для покровителя року найбільш важливим є сім’я та близькі. Тому в якості поваги, до Білого Щура, новорічну ніч варто провести в колі родичів, коханих людей і близьких друзів. При цьому необов’язково збирати всіх дорогих людей за одним столом — іноді це просто неможливо. Важливо лише постаратися переконатися в тому, що ніхто з близьких осіб не проведе свято на самоті. Нехтування родичами може призвести до позбавлення бонусів від Металевого Щура.

Цікаво знати! Астрологи вважають такий підхід зайвим в ніч з 31 грудня на 1 січня. Китайський гороскоп каже, що прихід Щура — покровителя відбудеться значно пізніше. У 2020 році Китайський Новий рік наступить 25 січня. Як краще провести цей день — кожен вирішить сам, але вже почали з’являтися шанувальники третього свята. До цієї «трійці» відносять стандартний, старий і китайський Нові роки.

Майбутній господар року буде радий гучним численним застіллям, але тільки після зустрічі Нового 2020 року. Тобто бажано зустріти свято вдома, пізніше пішовши в ресторан, кафе чи просто в гості. Це дозволить вшанувати символа року, заодно заощадивши на оплату ресторанного банкету. Також непоганим варіантом буде зустріч свята з сім’єю з подальшим від’їздом до друзів, якщо немає можливості з’єднати обидві компанії.

У чому зустрічати рік Білого Щура

Для шанувальників гороскопу точно не стане секретом вибір колірної гами року. Вони знають не тільки як правильно зустрічати Новий 2020 рік Металевого Щура, але і в чому це робити. Тим, хто далекий від гороскопів, буде трохи складніше. Втім, тут роль грає спостережливість. В самому найменуванні тваринного покровителя вже є підказка. Мова йде про білий колір і металеві відтінки. Саме в цій гамі варто оформляти свій наряд, щоб догодити покровителю року. Як мінімум, варто обзавестися хоча б аксесуарами відповідних кольорів.

Колір 2020 року

Крім цього варто звернути увагу на такі кольори:

  • Сірий.
  • Молочний.
  • Сріблястий.
  • Слонова кістка.
  • Відтінок шампань.

Є й небажані кольори. До них варто віднести винний, бордовий, колір фуксії і виражені всі відтінки червоного. Ще одним несприятливим моментом буде відсутність обновок — варто відмовитися від чужих предметів гардероба, навіть якщо немає коштів на шопінг, але треба виділити хоч трохи грошей на невеликі деталі образу.

Що одягнути

Що стосується фасону, то у Білого Пацюка немає особливих вимог — для дам припустимі і вечірні сукні, і брючні костюми, а чоловікам можна зустрічати Новий рік 2020 як в брюках, так і в джинсах. Тільки варто відзначити, що модні в останні роки «рванина» не підходить для свята, від таких джинсів, футболок та інших предметів гардероба краще відмовитися. При виборі того, що одягати на свято, краще дотримуватися в образі єдиного стилю і порядку. Теж саме відноситься і до святкового оздоблення будинку.

Особливості декору столу та будинку

Перше, на що зверне увагу Білий Щур, так це на відсутність мотлоху і надмірного «прикрашення». Покровитель року не образиться, якщо святковий стіл буде скромно прикрашений, але за непотріб, захований в шафи, пил в кутах, залишений непомитий посуд може покарати в найближчі дні. Тому за кілька днів до свята варто провести генеральне прибирання, викинувши або віддавши непотрібні речі, забравши поламану техніку в ремонт, заодно навівши порядок у паперах і т. п. У разі обмежених обставин, можна обійтися старими скатертинами, свічниками і ялинковими іграшками. Важливо виключити червону гаму, вибравши з наявної маси сріблясті, білі та інші нейтральні тони. В іншому варто дотримуватися правила гармонії — неохайне нагромадження самих підходящих прикрас не дасть потрібного результату, створивши безлад, а його не любить Білий Пацюк.

Тим, хто бажає придбати щось нове для декору, варто звернути увагу на такі ймовірні придбання, декоруючи будинок і новорічний стіл:

  • Біла мереживна скатертина.
  • Дощик і мішура сріблястого кольору.
  • Металеві свічники з білими свічками.
  • Білосніжні серветки з сріблястою вишивкою.
  • Спрей-іній, нанесений на скло, дзеркала і ялинку.
  • Вази та тарілки з полірованої нержавіючої сталі.
  • Всілякі сніжинки і посуд з їх зображенням.

Це лише декілька варіантів, насправді їх набагато більше. Важливо тільки правильно їх скомбінувати, не застосовуючи все і відразу. При цьому можна додатково декоративно підійти і до оформлення новорічних страв, включених у загальну ідею прикраси столу і будинку.

Святкові новорічні страви

Навряд чи когось здивує бажання символу року 2020 бачити на столі страви з круп і сирну нарізку. Металевий Щур не потерпить покупних салатиків, недбало перекладених у святковий посуд, а також негативно поставиться до зневажливого оздоблення столу. Скромність не є проблемою, але неохайність, наспіх насипана нарізка і як попало складені фрукти будуть приводом для гніву східного талісману року.

Також Білий Пацюк не потерпить битого посуду, що має сколи, навіть непомітні для оточуючих. Причому найпростіший недорогий, але цілий посуд справить на Щура більше враження, ніж старовинні вази, побиті часом. При цьому не особливо важливо, що готувати на свято — покровитель буде радий більшості видів частування. Бажано не забути про страви з крупи, але якщо вони не присутні в меню, то спеціально для талісману 2020 року варто поставити на стіл тарілку з невеликою кількістю гречки, рису, пшениці. Також у пріоритеті повинен бути сир різних видів і свіжі овочі, особливо коренеплоди.

Подарунки на Новий 2020 рік

Пацюк — тварина не є жадібною, але його складно віднести до марнотратних. Демонстративна щедрість, напускне хизування дорогими подарунками і зайві витрати на непотрібні дрібнички, швидше за все, розлютують Щура, не викликавши теплих емоцій. При цьому економити на подарунках теж не варто. Оптимальним варіантом стане розумність при виборі подарунків. Ціна буде грати роль в меншій мірі, аніж практичність — краще подарувати на Новий рік 2020 недорогий кухоль або іншу річ, яка використовується у побуті, ніж оригінальний дорогий сувенір від відомого дизайнера. Втім, невеликі сувеніри у вигляді Пацюків (Щурів) будуть до речі. Одні заздалегідь дізнаються, як правильно зустрічати Новий 2020 рік, інші проводять свято так, як вони вважають за потрібне. З одного боку новорічні традиції важливі і віддати данину поваги тварині-покровителю важливо. Якщо ж поглянути на ситуацію інакше, то найважливіше у святі — це сім’я і близькі люди.

, , переглядів: 1 941

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *