Як приготувати домашній гамбургер

Збір коштів на потреби армії України
12.05.2022

Як приготувати домашній гамбургер

Соус готується на основі олії та яйця. До нього обов’язково потрібно додати трохи томатної пасти, нарізані солоні огірки та цибулю.

Звичайну пласку котлету з будь-якого фаршу можна подати доволі оригінально. Красивий “біфштекс на коні”, наприклад, супроводжує смажене яйце та скибочки ковбаси.

Але найвідоміший варіант – це гамбургери та бургери. Ресторани швидкого харчування тимчасово не працюють, тому все це можна приготувати в домашніх умовах, причому часу і сил це не забере.

Домашній гамбургер

Інгредієнти:

  • 400 г яловичий фарш;
  • бекон, твердий сир;
  • помідори, огірки, цибуля;
  • по 1,5 ч. л. сухого часнику, копченої паприки, гірчиці, цукру;
  • булки з кунжутом.

Для соусу:

  • 1 яйце;
  • 180 г олія
  • 120 г солоні огірки
  • 50 г цибуля;
  • 3 ст. л. томатна паста;
  • сік лимона;
  • чорний перець – щіпка.

Як приготувати:

  1. У олію вбити яйце, блендером збити суміш у майонез. Додати дрібно нарізані огірки, цибулю та інші інгредієнти для соусу. Пробити блендером до однорідності. Дати настоятись 30 хвилин.
  2. Помідори, огірки, цибулю нарізати.
  3. У фарш додати сіль, чорний перець та часник, перемішати та відбити фарш. Сформувати котлети трохи більше за діаметр булок.
  4. Булки розрізати навпіл, обсмажити разом з беконом.
  5. Викласти котлети на розігріту сковороду. Коли один бік буде готовий, перевернути та викласти сир. Накрити кришкою.
  6. Одну частину булки змастити соусом, викласти салат, котлету, бекон, соус і накрити другою частиною булки.

Джерело: https://food.segodnya.ua/

 

 

переглядів: 1 518

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *