Як приготувати пломбір у домашніх умовах

Збір коштів на потреби армії України
04.05.2022

Як приготувати пломбір у домашніх умовах

Морожениця не потрібна! Цукор також не знадобиться, з його функцією впорається згущене молоко. Якщо любите пломбір із шоколадом, додайте трохи і його.

Багато хто скептично ставиться до домашніх рецептів продуктів, які зазвичай купуються в магазині. Мовляв, удома все-таки виходить трохи не так.

Обов’язково спробуйте шоколадну пасту, і ви зміните своє уявлення. І є припущення, що цей домашній пломбір не підведе. Тим паче готується він без морожениці, що зручно.

У рецепті на каналі MІКС РЕЦЕПТІВ 200 грамів згущеного молока, цю кількість регулюйте на свій смак.

Перед тим, як починати збивати вершки міксером, їх потрібно добре охолодити. Збивати треба акуратно й завжди контролювати консистенцію в процесі, щоб вершки не перетворилися на масло.

Домашній пломбір

Інгредієнти:

  • вершки не менше 33% жирності – 400 г;
  • згущене молоко – 200 г;
  • ванільний цукор – 1 ч. л.

Як приготувати:

  1. У холодні вершки додати ванільних цукор і збивати на невеликій швидкості до м’яких піків. Маса в процесі збивання має збільшитися вдвічі.
  2. Збільшити швидкість і збивати до жорстких стійких піків.
  3. Влити згущене молоко тонким струмком і збивати на мінімальних обертах близько 20 секунд до однорідності. Має бути ніжна маса, яка добре тримає форму та не розтікається.
  4. Викласти в контейнер і залишити до повного заморожування.

У відео побачите, як правильно збивати масу для домашнього пломбіру:

переглядів: 3 165

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *