Мало хто не любить рибу і відмовляється від святкового салату «Оселедець під шубою» або форшмаку.
Для приготування домашніх страв з оселедця не рекомендується брати вже оброблену рибу, якою рясніють прилавки, адже в ній міститься велика кількість речовин, яка збільшує терміни придатності продуктів.
Краще купити не обробленого оселедця і очистити його від кісток самостійно. LIGHT знайшов чудовий вихід з цієї непростої ситуації.
Цей фантастичний лайфхак навчить вас економити час при чищенні риби. Улюблений і смачний оселедець ви зможете очистити від кісток за пару хвилин!
Оселедець без хребта і кісток за пару хвилин – тепер це легко і швидко! Оволодівши цим не хитрим методом, можна готувати рибу так часто, як того захочеться.