Найлегший спосіб – поставити у напій декілька столових ложок. Їх розмір залежить від розміру посудини. Метал швидко перебире на себе тепло напою. Однак будьте обережними, коли виймаєте ложку – вона може бути гарячою.
Ще один простий спосіб – поставте вашу чашку у посудину з холодною водою. Чекати у такому випадку доведеться 2-3 хвилини. Якщо ви споживате чай або каву з цукром або лимоном – тримайте їх у холодильнику: вони також зможуть дещо охолодити напій.
А от чого НЕ треба робити, так це додавати лід або розбавляти холодну воду – це зіпсує смак напою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Скажи мені що ти слухаєш, і я скажу хто ти
У Рівному вирощують дерева, які росли ще при динозаврах
Легенди Соколиних гір: Княжа дочка
Рівненщина приваблює кінорежисерів [+ВІДЕО]