Смажена картопля – це проста та швидка страва, яку смажать з грибами, м`ясом та салом. Зазвичай, обсмажування картоплі традиційним способом займає приблизно 20 хвилин, але є спосіб, який дозволяє значно пришвидшити цей процес.
Вся хитрість полягає у тому, що перед тим як викласти картоплю на сковорідку, її потрібно заздалегідь замочити у дуже гарячій воді.
Водночас слідкуйте за тим, щоб вода повністю покривала овоч. Після того, як ви залили картоплю водою, залишити її у такому стані приблизно на 3-5 хвилин. Після процедури потрібно злити воду та відразу викласти на розігріту з олією пательню та посмажити страву звичним способом.
Секрет такого лайфхаку полягає у тому, що у процесі замочування не лише прискорює смаження, але й виводить зайвий крохмаль, що робить смажену картоплю дуже хрусткою в кінці приготування.
Джерело: https://patrioty.org.ua/