Що додати до раціону, якщо зненацька застудилися?
Важливо не тільки сумлінно виконувати призначення лікаря, а й дотримуватися певних правил у харчуванні. Під час хвороби варто зробити упор на продукти, які мають противірусні і антибактеріальні властивості.
Куркума
Про лікувальні властивості куркуми відомо вже давно. В її складі є куркумін – потужний антиоксидант, який підвищує активність імунних клітин і допомагає організму справитися з вірусами. Куркуму можна додавати в різні страви.
Дослідники довели, що чай на основі ромашки добре заспокоює і сприяє збільшенню антибактеріальної активності організму, зміцнюючи імунітет і покращуючи якість сну. Під час застуди ж потрібно більше відпочивати і не переживати через дрібниці.
Сушена вишня
Це ще один продукт, у складі якого багато антибактеріальних речовин. Користь сушеної вишні проявляється в бактерицидних властивостях. Ягода сприяє відходженню мокротиння при сухому кашлі і підвищує загальний імунітет.

А я п’ю малиновий чай з медом, лимоном і імбиром при застуді і в обов’язковому порядку Умкалор приймаю. Він допомагає прибрати основні ознаки застуди і відразу ставить на ноги.