Як зміцнити волосся та покращити ріст локонів

10.05.2022

У сучасному світі, особливо зараз через війну, ми переживаємо багато стресу: і насамперед страждає наше волосся. Як зміцнити різні типи волосся – у матеріалі.

Волосся – один з показників нашого здоров’я, а в ситуації постійного стресу через війну з росією волосся страждає не менше за інші органи або тканини. Разом з експертами розберемося, як доглядати волосся і шкіру під час війни та як зміцнити локони.

Так, найніжніший і крихкий тип локонів – це тонке волосся, воно швидко забруднюється і його доводиться часто мити. Сертифікований трихолог Бріджітт Гілл рекомендує очищати тонке волосся за допомогою шампуню на основі глини та вівса.

Такі інгредієнти допомагають регулювати вироблення шкірного сала, не порушуючи при цьому шкірний бар’єр або мікробіом, – пояснює Гілл, – а ще тонке волосся швидко стає сухим і ламким, якщо ви не зволожуєте його належним чином.

Нормальне волосся, на відміну від тонкого, не таке тендітне, його простіше укладати, і воно не настільки примхливе. Звичний догляд за нормальним типом волосся – це миття шампунем та кондиціонером, також при нормальному волоссі рекомендується спати на атласних та шовкових наволочках.

А ще – збільшити тривалість гарячого укладання і сушіння феном, інвестувати в щітки з якісною щетиною і використовувати легкі засоби, що не змиваються.

Джерело: https://lifestyle.segodnya.ua/

 

переглядів: 705

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *