Форма локшини може бути будь-яка, але перед тим, як ви почнете її нарізати, тісто має побути в холодильнику мінімум 40 хвилин.
Недорого та швидко в домашніх умовах можна зробити все, що нині важко знайти у магазинах. Якщо не хочеться витрачати гроші на макарони або локшину, це все можна зробити на своїй кухні.
Авторка цієї локшини abdrafigova_guzel радить додати трохи кип’яченої води, якщо під час замісу тісто розвалюватиметься.
Домашня локшина
Інгредієнти:
- борошно – 300 г;
- яйця – 3 шт.;
- сіль – 1 ч. л.
Як приготувати:
- Яйця трохи збити із сіллю.
- У просіяному борошні зробити поглиблення та ввести яєчну масу. Вимісити до однорідного стану.
- Тісто розкачати в тонкий пласт, скласти в кілька шарів, рясно пересипаних борошном.
- Загорнути у плівку та прибрати в холодильник на 40-60 хвилин.
- Нарізати локшину та висушити на папері.
Джерело: https://food.segodnya.ua/