Як зробити їжу смачнішою, а не тільки корисною

19.04.2021

Як зробити їжу смачнішою, а не тільки корисною

Лікар-дієтолог Альбіна Комісарова на своїй сторінці в Instagram підготувала список того, що зробить ваші звичні страви смачніше, але при цьому зберігаючи їх здоровий варіант.

 

Ароматне масло.

Додавши кілька крапель кунжутного масла до овочів, рису або птиці, ви побачите, як вони заграють новими фарбами. Також можна вдома зробити масло з травами і часником.

Рисовий/яблучний оцет або лимонний сік.

Особливо смачно зі свіжими овочами. Додасть свіжість страві!

Соєвий соус.

Крім солі, цей продукт ферментований, а отже, містить натуральний глутамат натрію, тому ложка соєвого соусу також додасть смак звичних страв.

Мірін.

Солодкий соус з рисового вина. Тут він більше для поєднання (соєвий соус+мірін) – рум’яні і смачні овочі.

Худнемо із задоволенням: як зробити їжу смачнішоюХуднемо із задоволенням: як зробити їжу смачнішою

, переглядів: 437

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *