Яка вона Анна? Значення, характер та прикмети імені

22.12.2016

Сьогодні, 22 грудня, всі православні та греко-католики відзначають день зачаття Богородиці святою Анною. В народі здавна говорили, що саме ця ніч є найдовшою. Також сьогодні день зимового сонцестояння. Ми підготували для вас цікаву інформацію про значення імені.

Анна, характер та прикмети цього ім’я.

Анна – велика клопотуха. Вона схожа характером на юрку пташку, яка безперестанку в`є гніздечко, де б не знаходилася: вдома чи на роботі. Майбутній чоловік Анни – щасливець: і він, і діти, і внуки стануть предметом її невпинних турбот. А ось зраду коханого Анна не перенесе: може навіть зазіхнути на самогубство. Анна акуратна, уважна, жаліслива – на шкоду собі та іншим – це, строго кажучи, жертовна натура або яка вважає себе такою.

Анна Калинчук – молода люстраторка

Справедлива, безкомпромісна. Зазвичай стримана, нервові зриви трапляються рідко. У роботі сумлінно, ретельно і заздалегідь продумує свої плани. Віддана до самозабуття, добра і ласкава. Любить малюків. Справляє враження людини, що володіє таємним знанням. Здоров`я у Анни середнє: крихкі кістки, чутливий шлунок, не слід нехтувати дієтою і пізно вечеряти. Схильна до травматизму. У дитинстві треба звертати увагу на суглоби і очі.

Читайте також: Рівне на старих фотографіях: загадки Театральної площі (14 ФОТО)

За вдачею Анна інтроверт. Не піддається чужому впливу і сама діє сприятливо на оточуючих. Має хорошу пам`ять. У неї сильна воля, і вона хоче мати все, і негайно. Вірить тільки в себе. Сильна збудливість врівноважує її незвичайну волю. Легко чинить опір всьому, що частенько заважає їй у житті.

Анна Жижа – українська телеведуча, творець і шеф-редактор «Ревізора»

Мстива гордячка, конфліктна, скандальна. Анна не слухає чужих порад, наскільки б корисні вони не були. У школі в неї постійно багато проблем: сперечається з вчителями, свариться з однолітками. Її мрія – стати артисткою. Але частіше вона стає медиком, художницею або скульптором. Іноді співачкою.

У неї прекрасний слух. Має надзвичайно розвинену інтуїцію. Володіє даром ясновидіння. Передчуває події, відгадує сни. Її мислення надто аналітичне. Її очі нічого не пропускають. Вроджена миловидність і чарівність дозволяють їй схилити на свою сторону кого завгодно. У виборі друзів і знайомих дуже розбірлива.

Любить тільки те, що їй належить. Це королева, що потребує поваги. Їй здається, що вона має право затверджувати вдачі і звичаї, міняти їх на свій розсуд.
Вміє красиво розповідати про зовсім прості речі і змусити до себе прислухатися співрозмовників. У спілкуванні розбірлива. Приймає гостей, але тільки тих, які їй приємні, інших може виставити за двері. Схильна починати все з нуля, навіть якщо попередня робота ще не закінчена. Вона зазвичай закладає фундамент якої-небудь справи, а закінчувати надає право іншим, так як втрачає до цієї майже завершеної справи інтерес. Їй необхідні труднощі.

Читайте також: Зворушливі спогади рівнянки про рідне місто: «Рівне. Стосунки на відстані» (+ФОТО)

Ганна Різатдінова — українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року

Чоловіки занадто рано пізнають чари Ганни і не можуть встояти перед нею. Секс для неї – все, коли вона любить, і абсолютно байдужа до нього, якщо немає гідного партнера. Рано починає вести бурхливе сексуальне життя. Було б добре, якби вона вибрала собі в чоловіки флегматика. Тільки такий шлюб міцний. До речі, Ганна без розбору «колекціонує» шанувальників. Їй подобається чоловіча увага.

«Зимова» Анна з самого дитинства розумна по-дорослому, розважлива. Справедлива, але трохи жорсткувата з однолітками. Завжди лідер.

«Осіння» – більш рівна у відношенні з оточуючими. Може стати педагогом, художником-модельєром, фотомоделлю. Ім`я підходить до батькові: Анатоліївна, Григорівна, Михайлівна, В`ячеславівна, Артурівна, Едуардівна, Юхимівна.

«Літня» – сама доброта. Трохи замкнута. Нагадує мадонну.

«Весняна» – романтична, примхлива, закохана в себе. Може працювати референтом, буфетницею, продавцем, музичним працівником, режисером, критиком. Значення імені Анна також добре поєднується з батькові: Артемівна, Богданівна, Тихонівна, Борисівна, Дмитрівна, Леонівна, Святославівна.
Анюта – дитина спокійна, ще не примхлива. Часто страждає діатезом, але всі свої болі переносить терпляче. Аня зазвичай старша з дітей, тому рано стає маминої помічницею. Змалку звикнувши, що її слухають, вона назавжди збереже в голосі, з одного боку, материнські нотки, з іншого – владні, командні. Аня артистична, любить представляти себе героїнею прочитаної книги. У неї гарний смак, вона любить все дійсно гарне.

Анна Сєдакова – українська співачка, екс-учасниця тріо Віа Гра.

Читайте також: Який він Андрій: значення імені, характер і таланти

Аня не піддається чужому впливу, діє сама, як вважає за потрібне. Дуже добра, доглядає за цуценятами, кошенятами, приносить у дім птахів, що випали з гнізда.
У школі Аня всерйоз чинить опір всьому, що вважає неправильним, несправедливим. Аня постійно сперечається з вчителями, свариться з однолітками. Але при цьому вчителі знаходять у ній надійну опору, а діти її поважають і визнають лідерство.

Доросла Анна справляє враження людини, що володіє якимось таємним знанням, що вміє передбачати майбутнє. У неї чудова інтуїція, вона передчуває, відгадує, обволікає вас своєю чарівністю. Але вона ж гордовита, мстива, конфліктна. У ній багато внутрішньої енергії, сильна воля, вона прагне мати все і зараз же. Вірить тільки в себе. Завдяки вродженої миловидності, чарівності і напору може схилити на свою сторону кого завгодно, навіть людину, яка прийшла активно перешкодити передбачуваній справі.

Читайте також: Як, купуючи ялинку, перевірити, з якого лісництва Рівненщини її привезли?

Ганна Безулик – українська телеведуча

Поле діяльності Ганни досить широке. Вона працьовита, повністю віддається роботі, не думаючи про матеріальну сторону справи. Може бути досвідченим інженером, вчителькою, вихователькою, працювати в різних сферах медицини. Анна акуратна, уважна, доброзичлива, часто працює референтом, критиком, режисером. Вона дуже артистична, вміє добре читати зі сцени байки, гумористичні оповідання, бути конферансьє, телеведучою різних програм. У деяких випадках вона буфетниця, продавець, кондуктор.

Анна – натура жертовна. Вона може полюбити чоловіка хворого чи питущого, явного невдаху або психопата і нести свій хрест протягом всього життя, нітрохи не шкодуючи про таку участь. Віддані дружини, люблячі матері і хороші свекрухи – все це Анни. Турботи про рідних і близьких – завжди її турботи. Навколишні нерідко цим зловживають, Анна це розуміє. Але маючи якусь нежіночу внутрішню силу, залишає все як є.

Супутника життя Анна вибирає собі сама, і ніхто не зможе переконати її. В любові вона пристрасно і віддає себе всю. Але одночасно може мати чоловіка і коханця, вважаючи, що зберігає вірність того й іншого. Якщо стикається зі зрадою чоловіка, грубістю або хамством, то замикається в собі й терпляче чекає кращих часів. Розлучення для неї – катастрофа.

Читайте також: ТОП-10 найкращих фільмів 2016 року за версією журналу Times

Анна вміє добре шити, красиво одягатися, ладити з дітьми. Вона для них не тільки мати, але і товариш, подруга. У сім`ї вона стверджує традиції і звичаї, може і міняти їх на свій розсуд. У виборі знайомих дуже розбірлива, друзів приймає добре.

Anne Hathaway (Енн Хетеуей) – голівудська актриса

Шлюб Анни міцний, якщо її чоловік флегматик, врівноважує постійно діяльну, клопітку дружину.

Здоров`я ім`я Анна

Коли її немовлям привозять з пологового будинку додому, вона веде себе дуже неспокійно. Вона без кінця пхикає, погано їсть материнське молоко. Але з часом Анна звикає до домашньої обстановки і починає набирати вагу. Причиною її примх може стати і те, що в неї болить животик. У такому випадку їй треба дати кип’ячену воду. Зуби у неї вилазять важко, в цей період у неї піднімається температура.

З дитинства здоров`я Анни не надто міцне. У багатьох розвивається сколіоз. Потрібно звернути на це увагу. Анна схильна до діатезу. Шоколад і апельсини викликають у неї алергію. У школі вона починає вчитися добре, рано починає читати. Але в цей час вона часто хворіє: то у неї коклюш, то бронхіт. Крім того, в шкільні роки у Ганни виникають проблеми з зубами і шлунком. Ослаблена у Ганни і серцево-судинна система. Тому батькам потрібно подумати, як зміцнити здоров`я дитини.

Читайте також: У день католицького Різдва в Рівному відбудеться благодійний концерт

Анна Гомонай – українська телеведуча

Анна схильна і до захворювання бронхітом, який може перерости в астму. У Ганни крихкі кістки. У шкільному віці може почати падати зір через перенапруження, слід вчасно звернути на це увагу. Слід стежити за її раціоном харчування, щоб не перегодовувати її. У зрілому віці Анна схильна до повноти, а любов смачно і багато поїсти закладається з дитинства. У віці до півтора років можуть бути проблеми з суглобами, плоскостопість. Незайве звернутися до ортопеда. Анна, яка народилася влітку – у неї може бути слабкий зір. Здоров`я Анни вимагає багато свіжого повітря, тривалого сну, тривалих прогулянок.

Зодіак – Діва. Планета – Прозерпіна. Колір імені Анна – червоний. Сприятливе дерево – горобина. Заповітна рослина – рожева айстра. Заступник імені Анна – заєць. Камінь-талісман – жіночий рубін. Щасливий день: середа. Щаслива пора року: літо

Що означає ім`я Анна: граціозна, миловидна, благодать, милостива.

Прикмети на Анни: 22 грудня, на день зачаття святої Анни, вагітним жінкам потрібно постити. Їм забороняється протягом доби прийматися за будь-яку роботу.

 

, , , , переглядів: 6 350

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *