Які сукні будуть в моді навесні та влітку 2022

15.02.2022

До весни залишилося так мало. Ось-ось повіє теплий вітерець, сонце пошле свій теплий промінчик і це весняний вайб надихне на сукню.

Які сукні варто придивитися на весну 2022?

Із загальних тенденцій у моді 2022 року можна одразу виділити прагнення до пастельних відтінків, натуральних тканин, ручної роботи, простого крою та… диско образів (ну скучили ми за святом, це факт!).

 5 трендів весняних суконь

  • Трикотажні сукні та в’язані у техніці кроше. Якщо ти забула чи не знала, то ми ще раз із задоволенням тобі нагадаємо: у 2022 році в моді будуть трикотажні речі та створені у техніці кроше — це ажурна в’язка гачком. Такі сукні добре комбінуються і з черевиками на грубій підошві, і з кросівками, і з будь-якими туфлями. Можеш доповнити образ в’язаною сумкою чи панамою. Верх теж може бути будь-яким — джинсова куртка, кардиган, об’ємний жакет.

  • Мереживні білі сукні а-ля весільні або образи, що нагадують балерин. Весняні сукні з весільний вайбом ми спостерігали в колекціях Erdem, Khaite, Givenchy, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Saint Laurent, Altuzarra та інших. Це можуть бути і в’язані сукні, мереживні, і трикотажні. Основні елементи — рюші, оборки, тюль, мереживні вставки та деталі в техніці макраме. Але дозволь сказати: подібні сукні не повинні бути схожими на дешеві пишні весільні сукні з незліченною кількістю стразів, пір’я та мереживних вставок. Це має бути щось елегантне, у міру скромне та актуальне.

  • Сукні з бахромою. І якщо бренди Rodarte, Fendi, Salvatore Ferragamo, Oscar de la Renta, Proenza Schouler вважають, що наступної весни ми будемо носити сукні в стилі вечірок у Гетсбі з сріблястою бахромою, то ми пропонуємо тобі почати з трохи скромніших варіантів.

  • Чорно-білі сукні. Безпрограшне поєднання кольорів на будь-який випадок та пору року. Ти можеш вибрати білу сукню у чорний горох, модель із забарвленням зебри, сукню у чорно-білу смужку або клітку. Нам подобається, що з таким принтом добре сходяться яскраві аксесуари, наприклад, модні цього року сонцезахисні окуляри з кольоровою оправою або різнокольорові сумки.

  • Сукні із вирізами на різних частинах тіла. Ця тенденція торкнулася не лише суконь, а й комбінезонів, купальників, блуз. Це може бути сукня з вирізом на спині, на стегнах, під грудьми або на плечах. Виглядає це свіжо та оригінально.

, , , переглядів: 1 834

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *