Якими продуктами не варто закушувати алкоголь: поради на Новий рік

20.12.2018

Якими продуктами не варто закушувати алкоголь: поради на Новий рік

Не секрет, що алкоголь не впливає позитивно на організм людини. Хтось вживає алкоголь лише на свята, інші ж кілька разів на тиждень. Однак шкоду організму може принести не тільки алкоголь, але і неправильна закуска. Існують види алкоголю, особливо міцного, до якого підійдуть далеко не всі закуски. Хоча в цьому списку є кілька досить звичних для застілля продуктів.

Випічка

Тістечка і пироги є ворогами міцного алкоголю. Ними часто закушують самбуку або ром. Робити цього не варто. В такому випадку організм в першу чергу починає розщеплювати жирні солодкі тортики, адже глюкоза для нього важливіше, а от за алкоголь організм візьметься потім. В результаті можна отруїться улюбленим напоєм і швидко сп’яніти через викид інсуліну в кров.

Результат пошуку зображень за запитом "новорічне застілля"

Шоколад

Популярна закуска до коньяку. У поєднанні з алкоголем шоколад шкодить підшлунковій залозі. В результаті може виникнути навіть панкреатит.

Гострі закуски

Гостра їжа, всупереч поширеній думці, лише підсилює дію алкоголю. Так що гостреньке може не тільки обпалити вам слизову, але й спровокує швидке сп’яніння.

Результат пошуку зображень за запитом "новорічне застілля"

Мариновані огірки

Солоні огірки підтримують водно-сольовий баланс в організмі, тоді як мариновані дають лише зайве навантаження на нирки і печінку.

Виноград, диня, кавун

Фрукти добре поєднуються з алкоголем до 30 градусів. З міцним алкоголем вживати їх не варто. Диня і кавун з міцним алкоголем – справжня отрута для твого кишечника. Ці продукти починають бродити прямо в ньому під дією спиртного.

, , , , переглядів: 897

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *