Якої погоди чекати у Рівному цими вихідними?

17.03.2017

Фото Ігора Проценка

Ще декілька днів матимемо похмуру прохолодну погоду. Це стосується як вихідних так і наступного тижні. Значного підвищення температури треба чекати вже на наступні вихідні.

18 березня, у суботу протягом всього дня погода буде похмурою. Вночі, вранці та ввечері очікується дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +2..+7 градусів тепла.

Народний прогноз погоди: 18 березня відзначається день пам`яті мученика Конона Ісаврійського. У народі святого Конона називають Городником. З цього дня починалась гаряча городня пора. У народі говорили: «На Конона Градаря починай копати грядки в городі».

До речі, рік тому у цей день в Рівному була схожа погода – похмура і дощова.

Читайте також: Коли у Рівненському зоопарку пройдуть показові годівлі тварин?

У неділю, 19 березня, в Рівному на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вночі очікується дощ. Вранці – дощ зі снігом, який у другій половині дня зміниться дрібним дощем. Опади припиняться тільки ближче до вечора. Температура повітря коливатиметься в межах +2..+4 градусів тепла.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам`ять преподобного Іова Анзерського. У небі вже можна побачити білого лелеку, який повертається у свої рідні краї. Також може повертатись і трясогузка, хоча для неї ще зарано.

До речі, рік тому у цей день в Рівному була мінусова температура. А погода загалом – похмура.

За матеріалами ua.sinoptik.ua.

, , , , переглядів: 712

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *