Їдемо у відпустку. Куди подіти домашню тварину на період відпустки?

29.07.2021

Їдете у відпустку і не знаєте куди подіти улюбленця? Не біда. Залишити на знайомих або родичів – не єдиний варіант. Поки ви на відпочинку, про вашу собаку подбають в зооготелі, а за ховрахом або навіть рибкою догляне зооняня. 

Куди подіти домашніх тварин на період відпустки? Є декілька варіантів.

Нагодувати рибок, пограти з котиками і вигуляти собаку зможе зооняня.

Хто така зооняня? Це людина, яка вигуляє за графіком і нагодує згідно з раціоном, відвезе до ветеринара і навіть влаштує день народження вашого домашнього улюбленця.

Поки господарі у від’їзді, зооняня може забрати тварину до себе. Не тільки собак, але і кішок, гризунів і навіть рибок. За таку послугу встановлена щоденна оплата.

 

Є ще варіант з зооготелем. Правда, вони часто тільки для собак. У зооготелі є відкриті вольєри і утеплені кімнати. Залишити тут чотириногого можна хоч на півроку. Правда і викласти доведеться чималу касу.

Собака в такому закладі весь час знаходиться у вільному середовищі, у вільному вигулі. Є сусіди, з ким поспілкуватися. Із задоволенням і іграшками своїми діляться через решітки, спільну мову знаходять.

Миску, подушку і навіть улюблені іграшки можна взяти з дому. Кінологи кажуть, що це тільки допоможе тварині легше перенести розлуку з господарем.

Також практикуюуть домашні перетримки у людей, які люблять тварин і знають, що їм необхідно. Часто такі послуги пропонують і шукають у соцмережах.

переглядів: 786

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *