Йти чи не йти? Рівняни розповіли про неякісний ремонт техніки у Динаміті

06.12.2016

Динаміт – сервісний центр у Рівному, який займається ремонтом комп’ютерів та офісної техніки. На сайті каталогу ОГО рівняни залишили свої злісні відгуки про цей заклад та неякісний сервіс.

Читайте також: В Африці вперше почнуть випускати смартфони

Ось що розповіли мешканці Рівного про Динаміт:

Юрій Бондаренко: Міняли екран, без заміни тачпада, в резудьтаті друга сімка не працює, не має можливості дозвонитись до певних абтнентів, в тел.книзі. Без різниці до яких і не залежно в який час. Від чого телефон постраждав повторно… політав. Бо коли треба позвонити, то не можна нічого зробити. Планшет – 2 місяці ремонту і знову…позвоніть за три дня…

Читайте також: І шматок в горло не полізе: 10 ресторанів, які варто відвідати заради пейзажів з вікна (ФОТО)

Duga: Кому набрид телефон занесіть в динаміт. Не професійний персонал, майстри з ремонту вішають лапшу на вуха. Ремонтом незадоволена.

Віта Пелих: Більше ніколи не понесу в Динаміт. Протримали фотоапарат з мокрим пятном тиждень, по телефону сказали що пентопризма шелушиться, що поставило мене в шок. Як? Як здавала з мокрим в видошукачі (конденсат). Приїхала забирать, здерли 500 грн, поки я до маршрутки, а пятно на місці. Що ремонтували, не зрозуміло! В ітохі забрали вологу, і всерівно 500 грн.

Читайте також: Здолбунів – Рівне з вікна електрички (10 ФОТО)

Галина Струс

переглядів: 826

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *