Юна художниця з Рівненщини здобула перемогу у британському конкурсі

05.04.2016
на фото: робота Соломії Співак “Магічне дерево”
 
Школярка з Рівненщини Соломія Співак здобула перемогу у британському конкурсі дитячих малюнків, який проводить сайт «Lookandlearn».  Робота під назвою «Магічне дерево» обійшло 1340 малюнків, які присилали зі всього світу.
«Ми беремо участь у цьому конкурсі вже не вперше. Його порадила наша випускниця, яка зараз живе в Канаді – рекомендувала через хороший рівень робіт. Конкурс проводиться щомісяця для трьох вікових категорійдітей. Кожного разу тематика робіт інша. Однією з них було «Магічне дерево», – розповідає вчитель Млинівської художньої школи Ірина Ковальська, яка навчає Соломію Співак. – . Можливо, журі конкурсу оцінило саме безпосередність роботи. Адже його мета – залучити дорослих до розуміння дитячої творчості.».
Ученицею Млинівської художньої школи Соломійка є вже третій рік. Родом вона з невеликого села Війниця, що у Млинівському районі. Соломійка й раніше була учасницею міжнародних творчих конкурсів, в тому числі і в Польщі. За своє “Магічне дерево” дівчина отримує грошову премію відорганізаторів конкурсу.
 
Джерело: zik.ua
Фото: day.kyiv.ua

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як лотерея допомогла рівнянам вилетіти у США?

Нобелівський лауреат Волині

10 скоромовок, які зроблять з Вас оратора

Де на Рівненщині зберігались картини да Вінчі?
 

, , , , , , , переглядів: 1 332

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *