Застрягли в дорозі – дзвоніть на стаціонарний телефон чергового

08.01.2017

У Державному агентстві автомобільних доріг вирішили зробити добру справу і тепер надають послугу на кшталт «гарячої лінії» для надзвичайних ситуацій. Дзвонити на Рівненщині потрібно за номером +380 (36) 226 46 10.

І все ніби добре, посадили чергового, який має приймати телефонні дзвінки від людей, які застрягли в дорозі через перемети і погіршення погодних умов чи в яких сталося якесь лихо в дорозі. В агентстві автомобільних доріг запевняють, що обов`язково допоможуть, тим хто зателефонував.

Читайте також: Мешканців Басового Кута дістали водії маршруток

Але уявіть собі ситуацію: ви їхали-їхали просторами Рівненщини і раптом щось сталося, перемело дорогу і ви не можете продовжити шлях. Стали посеред поля, а у вас із собою мобільний телефон, на якому діє акція, але на рахунку грошей немає. Тобто на мобільні ви можете подзвонити, а на стаціонарний вже не наберете. І це тільки один із можливих варіантів.

Ми живемо в 21-му столітті, де у всіх є мобільні телефони. То логічно ж було б зробити ту «гарячу лінію» із мобільним номером. Де ви серед поля будете шукати стаціонарний телефон, щоб подзвонити у службу автодоріг.

Читайте також: У Рівному з’явилися три нові тролейбусні маршрути

Може бути, що у вас є гроші на мобільному рахунку. Але ж усі ми чудово знаємо, як дорого дзвонити з мобільного на стаціонарний телефон. За якихось 2-3 хвилини гроші можуть скінчитися, а ви ризикуєте не встигнути повідомити тому черговому, де саме перебуваєте.

Дуже хочеться, щоб наші служби йшли в ногу з часом і з логікою. А ще, щоб замінили той стаціонарний номер на мобільний.

Галина Струс

, , , переглядів: 1 215

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *