Жіночність та сексуальність – головний тренд

15.06.2017

Маскулінність на подіумі активно здає позиції. На зміну лаконічним та стриманим образам, приходить чуттєвість і жіночність.

 

Глибокі вирізи

Дозвольте собі поексперементувати з розрізами: по нозі, V-подібні чи асиметричні на одне плече? Однозначно найсміливіші варіанти.

Напоказ

Неоднозначний та найменш практичний тренд, який балансує на межі відвертості та чуттєвості. Напівпрозорі тканини зачаровують своєю легкістю й невагомістю, та навряд чи багато хто наважиться на такий сміливий образ поза межами пляжної вечірки.

Волани та мереживо

Наївно-жіночі образи з об’ємним воланами – цього сезону можемо спостерігати найрізноманітніші варіації літньої романтики. Волани відійшли від єдиної концепції baby doll, прихильники футуризму й мінімалізму також звертаються до грайливих силуетів.

Червоний колір

Жінку в червоному не помітити неможливо. На зміну пастельним тонам приходить драматичний червоний, який здатен трансформувати будь-який, навіть найлаконічніший лук. Насичений колір комбінуємо з природними відтінками та чорно-білою класикою. Можете сміливо інвестувати в гардероб елементи червоних відтінків, які не збираються здавати позицій і в наступному сезоні.

 

, , , , , переглядів: 1 019

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *