З’явився будильник, який сам визначає, коли час прокидатися

07.12.2015

На днях стартувало бета-тестування розумного будильника, який самостійно вибирає час для сигналу на пробудження в залежності від поточного трафіку на дорогах міста. Оригінальним додатком зацікавився ресурс VC.

Розумний будильник має назву traff-5 Snorelax. Пристрій аналізує дорожній трафік, а потім на основі отриманих даних встановлює певний час на пробудження. Смарт-будильник аналізує ті маршрути, якими людина добирається до роботи або навчання. У тому випадку, коли трафік перевантажений, розумний додаток не буде подавати сигнал зайві 20-25 хвилин. Натомість, якщо маршрут вільний, то користувачеві буде запропоновано встати раніше, аби вчасно прибути на потрібне місце.

Аналізує traff-3 Snorelax не лише поточний трафік, але й звичайну поведінку машин на дорогах в цей час доби з ціллю точного передбачення часу, який витратить користувач на дорогу до роботи/навчання.

Наразі творці додатку займаються тестуваннями версії будильника для смартфонів iPhone, але в майбутньому має з’явитися версія будильника і на Android.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавих фактів

Витівки та дивацтва знаменитих художників

Дівчина показала на своєму тілі столітню історію тату [Відео]

Створили фільм, який покажуть лише через 100 років [Відео]

Фантастичні фотографії, зроблені безпілотниками [Фото]

Що таке Чорна п`ятниця?

, , переглядів: 1 568

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *