5 секретів, які допоможуть вам обрати найсолодший кавун

24.07.2017

Кавуни розлюбити неможливо, особливо влітку. Але вміння вибрати правильний кавун вимагає багаторічного вивчення всіх частин цього плоду.

Ось 5 способів вибрати найсолодший кавун, не розрізаючи його:

1. Бочок.

Бочок – це біла пляма на кавуновій шкірці. Воно виникає в тому місці, яке стикається з землею, і на нього припадає найбільша стигла і солодка м’якоть. Чим жовтіше пляма, тим смачніше кавун.

2. Павутинка.
Це коричневий малюнок, який з’являється, коли бджоли запилюють квітку кавуна. Чим більше розгалужена павутинка, тим солодший кавун.

3. Хлопчик чи дівчинка?
У кавунів теж є стать «хлопчики» мають більш видовжену форму, а «дівчатка» більш круглі і приземкуваті. Зрозуміло, що  дівчатка солодші.

4 Розмір.

Змініть свої уявлення про розмір і смак. Найбільші кавуни – несолодкі. Вибирайте маленькі.

 

5. Хвостик.

За хвостиком можна визначити ступінь стиглості кавуна. Якщо хвостик зелений, значить, кавун зірвали занадто рано. А ось сухий хвостик – ознака стиглого плоду.

Джерело: https://bbcccnn.com.ua/tsikavo/5-sekretov-kotorye-pomogut-vam-vybrat-samyj-sladkyj-arbu/

, , переглядів: 1 408

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *