Facebook впроваджує кнопку "не подобається"

17.09.2015

Користувачі весь час цікавилися, чи буде Facebook створювати кнопку “не подобається”. І у мережі відповідали, що ні, не буде.

Як повідомляє The Verve, у Facebook не хотіли, аби люди використовували цю опцію, як спосіб роздратування чи неповаги до інших людей, пише УП Життя.

Але часи змінилися і у мережі таки з`явиться кнопка “не подобається”.

“Люди питали про кнопку “не подобається” протягом кількох років…і сьогодні особливий день, бо сьогодні день, коли я можу сказати, що ми працюємо над цим та ми дуже близькі до початку тестування“, – повідомив СЕО Facebook Марк Цукерберг.

 

 

Поки що не відомо надто багато, але Цукерберг каже, що мета Facebook реалізувати кнопку таким чином, щоб створити інструмент для вираження співчуття. Тож те, що Facebook назве новий функціонал кнопкою “не подобається”, стане насправді інструментом вираження співчуття.

“Ми не хочемо перетворювати Facebook на форум, де люди голосуватимуть за пости. Це не схоже на ту спільноту, яку ми прагнемо створити: вам не захочеться відчути на собі процес, коли ви поділитися чимось важливим для себе, а хтось поставить мітку “не подобається”, – додає засновник мережі.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще більше цікавих фактів

Киянин встановив собі кругле вікно в звичайній «панельці» [Фото]

Репер з Волині у рейтингу перспективних музикантів України

У Закарпатті на машину напав олень [Фото]

На місто впало НЛО? [Відео]

На ралі автомобіль протаранив натовп глядачів [Відео]

, , , , , переглядів: 1 516

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *