Андре Тан у Рівному розповів, що одягнути в Новорічну ніч (ФОТО)

24.11.2016

Днями до Рівного завітав відомий український дизайнер Андре Тан. Модельєр особисто завітав на відкриття чоловічого бутіка у нашому місті – першого в Україні, до речі. Мав нагоду також поспілкуватися і з місцевими журналістами та розповів про модні тенденції сезону осінь/зима-2017.

– В нас є мета – зробити кожного українського чоловіка стильним. Адже, чоловіки – теж люди. У чоловічому базовому гардеробі обов`язково мають бути 10 сорочок, 3 пари брюк та 3 пари джинсів. Якщо цього мінімуму вбрання в шафі немає, то такий чоловік, в першу чергу, не поважає себе і взагалі, він себе похоронив як чоловік, – заявив кутюр’є.

Читайте також: Сірий колір акулячої шкіри: 5 фактів про самий модний відтінок цієї осені

Андре Тан зазначив, що зараз у моді червоний відтінок, але, що стосується кольору піджаків та сорочок, то тут – тільки синій і його похідні відтінки.

А загалом, дизайнер бореться за чоловічий стиль. У Рівному представили чоловічу колекцію, де, крім класичного синього кольору, багато яскравих відтінків та принтів.

Щодо жіночого стилю, то тут Андре Тан заявляє про червоний колір, адже скоро будемо зустрічати рік вогняного півня.

Читайте також: Будь в тренді: зачіски, які модні цієї осені (ФОТО)

– У новорічну ніч буде стильно одягнути речі саме червоного, оранжевого, чорного, зеленого та фіолетового кольорів, – зазначив модельєр. – Всі українські жінки – надзвичайно красиві, саме тому їм личить усе, що вони не одягнули б чи як не нафарбувалися. Але якщо одягаєте коротке плаття, то слідкуйте за тим, щоб декольте не було дуже глибоким. Також не варто це компонувати разом із колготками в сіточку і яскравим макіяжем. Родзинка має бути одна. Не переборщіть з прикрасами, щоб не бути схожою на новорічну ялинку, – наголосив Андре Тан.

Читайте також: Вишукано-елегантний тренд цієї осені Preppy Style: сорокові повертаються? (ФОТО)

Загалом, дизайнер дуже тішиться, що вже вдруге за рік приїхав до Рівного. Каже, що саме у нашому місті його представництво працює найкраще.

Галина Струс

 

 

 

 

, , , , переглядів: 1 517

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *