День ангела Іллі: значення імені, характер і талісмани

03.02.2017

Сьогодні, 3 лютого, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Ілля. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Значення: «Сила Божа».

Походження: Українська форма давньоєврейського імені Ілія.

Характер: Ілля – дуже господарський чоловік. З дитинства він привчається надавати допомогу батькові й матері у всіх домашніх справах і опановує самі різні навички. Ілля може брати участь в будівельних роботах на дачній ділянці, займатися розведенням курей і кроликів, вирощувати урожай в саду і на городі, ремонтувати побутову техніку.

Читайте також: День ангела Арсена: характер імені, талісмани і походження

З Іллею не буде проблем, якщо стежити за колом його знайомих, так як Ілля не надто перебірливий у виборі друзів і легко піддається поганому впливу. Володіє гострим розумом. У характері у Іллі переважають материнські риси.

У суперечці запальний, але швидко бере себе в руки і готовий взяти провину на себе. За професією Ілля може бути лікарем, учителем, слідчим, слюсарем. До створення сім`ї Ілля підходить відповідально і по-хазяйськи.

Не одружується до тих пір, поки не буде впевнений, що буде здатний своїм заробітком забезпечити сім`ю. Дуже любить дітей. При всій своїй прихильності до сім`ї і дому любить подорожувати.

Читайте також: День ангела Інни: значення імені, характер і талісмани

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, курячі рулети з бринзою.

Фоносемантика: Слово Ілля справляє враження чогось хорошого, красивого, безпечного, простого, радісного.

Талісман: соловей. Колір: бежевий. Камінь: алмаз. Знак зодіаку: ім`я підійде Овнам, Близнюкам, Дівам, Скорпіонам і Рибам.

За матеріалами www.calend.ru.

 

, , переглядів: 3 195

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *