День ангела Марини: походження імені, талісмани та характер

13.03.2017

Сьогодні, 13 березня, свої іменини святкують жінки на ім’я Марина. Ми підготували для вас низку цікавої інформації про характер цього імені, його значення та фоносемантику.

Значення: «Морська»

Походження: Ім`я походить від латинського слова «маринус».

Характер: Марина – це знаюча собі ціну людина, а якщо вона красива, то її самооцінка може бути зайво завищеною. Здатна підкорити свої емоції розуму, тому всі вчинки робить обачливо і обдумано.

Марина з раннього дитинства стає об`єктом поклоніння. У школі хлопчиська постійно звертають на неї увагу, намагаються подружитися з нею, призначають побачення. Подорослішавши, Марина стає ще більш чарівною. Чоловіки беззахисні перед її таємничими чарами.

Читайте також: День ангела Тараса: походження імені, талісмани та характер

Шукає в шлюбі спокою й матеріально забезпеченого життя. Чоловікові доведеться постійно приділяти багато уваги Марині, їй потрібно замилування, компліменти, квіти. Якщо такі знаки уваги будуть відсутні, то може з`явитися напруженість у шлюбних відносинах. Марина не прощає зрад чоловіка, готова піти навіть на повний розрив шлюбу.

На кухні здатна продемонструвати чудеса кулінарного мистецтва й уразити будь-яких гостей вишуканістю приготовлених страв. У відносинах з дітьми імпульсивна: то прагне переробити з дітьми всі справи, то залишає їх подовгу одних.

Читайте також: День ангела Світлани: походження імені, талісмани та характер

Чим порадувати іменинницю: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, абрикосовий пиріг з мигдальними пелюстками.

Фоносемантика: Слово Марина справляє враження чогось хорошого, могутнього. 

Талісман: хвиля. Колір: морської хвилі. Камінь: перламутр. Знак зодіаку: ім`я справляє позитивний вплив на Скорпіонів і Тельців.

Джерело: www.calend.ru.

, , переглядів: 2 143

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *