День ангела Сергія: походження імені, характер і талісмани

15.01.2017

фото ілюстративне

Сьогодні, 15 січня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Сергій. Ми підготували для вас добірку цікавої інформації про це ім’я, його походження, значення та характер.

Тож який він Сергій?

Значення: «Високий, вельмишановний».

Походження: Ім`я походить від римського родового імені Сергиус.

Характер: У дитинстві Сергій – слабкий і хворобливий хлопчик, який доставляє своїм батькам багато клопоту. З віком він стає більш міцним, починає займатися спортом. В його характері усе сильніше проявляються мужні риси.

Читайте також: День ангела Дмитра та Анастасії: значення імен, характер, талісмани

 

Сергій віддає перевагу енергійні дії, ніж сентиментальним емоціям, але у нього також зберігається здатність і до співпереживання. У роботі Сергій проявляє сумлінність, обов`язковість, завжди виконує свої обіцянки і йому не треба двічі нагадувати про щось. Свою думку про оточуючих воліє тримати при собі.

Серед захоплень на першому місці музика і кіно. Бере участь у художній самодіяльності. Сергії часто стають акторами, композиторами, художниками. З рідними та близькими Сергій поступливий, турботливий у відносинах зі своїми батьками. Намагається поводитися так, щоб випадково не нанести образу навколишнім. Зі своїми проблемами Сергій справляється поодинці, не посвячуючи навколишніх у свої душевні переживання.

Читайте також: День ангела Василя: значення імені, характер і талісмани

Сергія приваблюють спокійні й ласкаві жінки. Дуже охоче бере участь в господарських справах по будинку. Лідерство в родині готовий уступити дружині, але у важливих питаннях готовий відстоювати свою точку зору. Ревнивий, нерідко в шлюб вступає двічі.

Чим порадувати іменинника: Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, річкову форель в соляному панцирі.

Фоносемантика: Слово Сергій не має виражених фоносемантичних характеристик.

Талісман: береза. Колір: сріблястий. Камінь: перли. Знак зодіаку: ім`я підійде Раку, Козерогу і Водолію.

За матеріалами www.calend.ru

, , , , , переглядів: 2 953

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *