До Рівного з легендарною виставою «Боїнг-Боїнг» приїде Ольга Сумська

30.03.2017

Вже скоро, а саме 26 квітня, на сцені Рівненського міського будинку культури столичні актори зіграють легендарну комедію на дві дії українською мовою. Квитки від 70 грн в касі МБК та на сайті «kasa.in.ua». Початок о 19 годині.

«Боїнг-Боїнг» – легенда французького театру минулого століття. П`єса увійшла в книгу рекордів Гіннеса, поставлена в 60 країнах світу. «Боїнг-Боїнг» – комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами. Обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого жениха підлаштовувати своє життя під розклад «прильоту-відльоту» всіх «наречених». Виникаючі непорозуміння призводять до нескінченно смішних ситуацій.

Читайте також: У Рівному дві кінопрем’єри: «Бебі Бос» і «Життя» (ОГЛЯД+ТРЕЙЛЕРИ)

В головних ролях: Євгеній Паперний, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв, Марина Ягодкіна, Христина Сінельник, Аліна Безуханич.

Камолетті ще за життя став класиком французького театру. Однак неймовірна грандіозність успіху, який випав на долю п`єси «Боїнг-Боїнг», зробила його фігурою майже міфічною. «Боїнг-Боїнг» – одна з легенд французької театральної культури другої половини 20-го століття. Це символ французьких 60-х, такий же, як, наприклад, «Шербурзькі парасольки» або «Дівчата з Рошфора».

Читайте також: Вже скоро у Рівному МЕРІ презентує новий альбом: скільки коштують квитки на концерт?

Вперше «Боїнг-Боїнг» був поставлений в 1960 році в одному з великих паризьких приватних театрів «Comedie Caumartin». З тих пір п`єса з незначною перервою йшла в Парижі по 18 вересня 2004 року в режимі щоденного показу (театр «Michel»). Майже 44 роки!

З «Боїнгом» взагалі пов`язана подібного роду нереальна статистика. «Боїнг» зіграний по всьому світу в цілому більше 18 000 раз, поставлений більш, ніж в 55 країнах.

, , , , переглядів: 1 522

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *