Кого привітати з Днем ангела 3 січня

03.01.2017

Сьогодні, третього січня День ангела відзначають чоловіки на ім’я Петро та жінки, які носять імя Уляна або Юліана. Тож не забудьте привітати близьких із такими іменами. А ми підготували для вас цікаву інформацію про людей, яких називають Петром та Уляною.

Петро

Значення: «круча, кам`яна брила».

Походження: ім`я походить від давньогрецького слова «Петра».

На Заході відомо в формах П`єр, Петер, Пітер, Педро, Перг, Пекка.

Характер: Його цікавить все: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як влаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було б непогано влаштувати сина в музичну школу. Петро вчиться легко і не завдає клопоту вчителям. В юності часто займається колекціонуванням фотографій артистів і музичних записів співаків. 

Читайте також: Який він Андрій: значення імені, характер і таланти

Петро по закінченні школи прагне продовжити освіту. У своїй спеціальності бореться за лідерство, і тому дуже ретельно ставиться до своєї професійної підготовки. У Петра є схильність до аналізу і систематизації, тому він може стати слідчим, математиком, інженером.

У виборі дружини не квапиться, довго оцінює, чи відповідає обраниця його ідеалу. Одна з основних вимог до дружини – це бути вірною, інші якості для Петра не настільки важливі. У ревнощах може бути нестриманим. Дуже любить свою матір, і тому дружині Петра доведеться зважати на вплив свекрухи на вчинки чоловіка. Домашньою роботою займається від випадку до випадку. П`є небагато і рідко, в основному по святах.

Чим порадувати іменинника: приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, рибну печеню в горщиках.

Читайте також: Ранкова рівненська Лебединка в деталях (10 ФОТО)

Фоносемантика: слово Петро справляє враження чогось шорсткого, незграбного, доброго, жіночного, слабкого, тихого, маленького, рухомого, швидкого, тьмяного, сумного.

Талісман: береза. Колір: червоно-коричневий. Камінь: смарагд. Знак зодіаку: ім`я підійде таким знакам, як Овен, Діва.

Юліана, Юлія, Уляна

Значення: українська форма латинського імені Іуліанія, Юліана – «з роду Юліїв». У перекладі з латинської означає «щастя».

Походження: Відомі кілька версій походження імені Уляна. За однією з версій, ім`я Уляна походить від імені Іуліанія (Юліанія). За іншою версією, Уляна є народною формою імені Юлія, яке, в свою чергу, походить від імені Юл.

Характер: У дівчаток на ім`я Уляна риси захоплюючої людини починають проявлятися з самого дитинства. Можливо, що у такої дівчинки з віком розвинеться почуття розуміння прекрасного, і вона, відчуваючи любов до різних сфер мистецтва, буде прагнути реалізувати себе в творчих професіях.

Читайте також: Яка вона Анна? Значення, характер та прикмети імені

Вважається, що подібні творчі натури можуть зазнавати труднощів у точних науках. У шкільні роки батьки повинні помічати таку особливість дочки і всіма можливими способами допомагати їй справлятися з навчанням і, по можливості, уникати проблем з успішністю. Взагалі, вважається, що не варто виховувати Уляну в строгості і тримати в «їжакових рукавицях».

Ім`я Уляна спонукає його носительку до відкритості, товариськості і вельми м`якому почуттю гумору. Також Уляна володіє великою чуттєвістю і шармом. Поведінка Уляни зазвичай загадкова, а в поєднанні з притаманними їй почуттям гумору і оптимізмом вона сприяє тому, що навколо Уляни збирається велике коло людей. Люди тягнуться до Улі, і двері її будинку відчинені для всіх.

Захопленість, життєлюбність і товариськість – ці риси характеру будуть сприяти вдалому перебігу життя. Якщо ж носій імені вирішить підкорити найвищу вершину професійної кар`єри, то їй буде необхідно проявити наполегливість і твердість характеру. Остання вимога – непросте випробування для м`якої і чуттєвої Уляни. 

Читайте також: Рівне на старих фотографіях: загадки Театральної площі (14 ФОТО)

Святими покровителями Уляни вважаються княгиня Іуліанія Вяземська, княжна Іуліанія Ольшанська і мучениця Уляна Розсонська.

Чим порадувати іменинницю: приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, яблука по-французьки.

Фоносемантика: ім`я Уляна володіє великим зарядом життєлюбства й оптимізму. 

Талісмани: тварина – равлик, рослина – меліса. Колір: чорний, помаранчевий, темно-червоний. Камінь: лабрадор. Знак зодіаку: ім`я підійде таким знакам, як Лев.

За матеріалами www.calend.ru.

, , , переглядів: 2 222

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *