Найпотворніша дівчина у світі зняла про себе фільм ФОТО+ВІДЕО

29.03.2015

 

Ця молода американка подолала страх і приниження, а тепер допомагає школярам, над якими знущаються однолітки.

 
26-лічну Ліззі Веласкес з Техасу в дитинстві цькували й обзивали однокласники. А в 17 років хтось виклав відео про неї в YouTube, щоб над нею посміявся увесь світ. Ролик набрав 4 мільйони переглядів і приніс їй всесвітню «славу». Коментатори обзивали її, радили застрелитись, щоб не лякала людей, а батькам дорікали, що краще б зробили аборт…

Однак Ліззі не винна в тому, що, м`яко кажучи, некрасива. Вона проковтнула сльози образи і зняла про себе документальний фільм-сповідь «Хоробр серце. Історія Ліззі Веласкес» (A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story).

 
 
 
Виявляється, Ліззі Веласкес народилася з рідкісним синдромом. У 26 років її вага лише 29 кг, а коли з`явилася на світ, важила лише 900 г. Ще й сліпа на одне око. Таких, як вона, у цілому світі лише троє…
 
Нещодавно Ліззі виступила з промовою перед американським Конгресом. Вона допомагала лобіювати закон про захист американських школярів від цькування з боку однокласників, розповідає Лента.ру.
 
 
А ще дівчина здійснила свою мрію – вступила до Техаського університету й успішно його закінчила. Вона автор трьох книг з психології для тих, хто хоче знайти в собі сили впоратися з несправедливим ставленням до себе з боку оточуючих.

 
 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Девушка сделала себе губы больше головы +ФОТО

 5 типов женщин, которых очень боятся мужчины

, , , переглядів: 2 338

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *