Рівнянам на замітку: як правильно вибирати мандарини до свят

23.12.2016

Саме цей фрукт у багатьох асоціюється з Новорічними святами, тож пора дізнатись, як порадувати своїх близьких солодкими та соковими плодами. 

Мандарини дозрівають у період листопада-грудня, тому напередодні новорічних свят вони є найбільш актуальними та смачними. Найбільш солодкими є сорт мандаринів клементін.

Читайте також: Яндекс розповів, які новорічні костюми шукають рівняни в інтернеті (ІНФОГРАФІКА)

Також варто обирати фрукти, привезені з Іспанії або Марокко. Обираючи мандарини потрібно обирати фрукти з цілою шкіркою, без тріщин, слідів гнилі чи зелених плям. Щоб оцінити соковитість плоду, потрібно взяти мандаринку в руки, вона має бути важчою, ніж здається візуально.

Читайте також: Рівненські лісівники розповіли, чому живі ялинки кращі за штучні

Ці фрукти не тільки смачні, але й дуже корисні. В мандаринах містяться вітаміни А, Е, С у великій кількості. Вони покращують відновлення шкіри та волосся, стимулюють обмін речовин, покращують імунітет та мають дію антидепресанту. 

Читайте також: Як змінилася рівненська головна ялинка за вісім років (ФОТО)

Проте споживати ці фрукти потрібно з розумом, особливо людям, що страждають від підвищеної кислотності шлунка чи алергії.

За матеріалами cheline.com.ua

, , , , переглядів: 1 463

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *